Niet-destructieve onderzoeken

Voor elk probleem een oplossing

Waar kunnen we je mee helpen?

Bij NDO Nederland zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten niet-destructief onderzoek, waarbij we vooral met metaal werken. We checken bijvoorbeeld de integriteit van een nieuwe lasverbinding of de kwaliteit van een lasreparatie. In de meeste gevallen heb je snel resultaat, vaak kunnen we het onderzoek ook op locatie uitvoeren. Onze onderzoeken laten geen of nauwelijks sporen na.

Wat heb je nodig?

Als je niet precies weet welk niet-destructieve onderzoek je nodig hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen. We hebben een flinke berg ervaring en kennis, waarmee we voor elke uitdaging wel een passende oplossing vinden. Zo voorkom je dat je achteraf met hoge reparatiekosten te maken krijgt, of niet op tijd kunt opleveren. De meeste niet-destructieve onderzoeken van NDO Nederland geven je bijna direct resultaat. We denken ook graag met je mee als er reparaties uitgevoerd moeten worden.

Ik heb een ander probleem

Heb je het idee dat je geen informatie kunt vinden over het niet-destructieve onderzoek dat jouw probleem oplost? Geen nood, we zijn dol op maatwerk. Neem in dat geval even contact met ons op, dan kletsen we er eens over.

neem contact op

Verlaag reparatiekosten en voorkom te late oplevering

Vraag de checklist aan
Chcecklist