Carrière

Werken bij NDO Nederland

Altijd in ontwikkeling. Je maakt het bij NDO Nederland.

NDO Nederland biedt technische diensten, die zekerheid geven over de kwaliteit van goederen, materialen, etc. De activiteiten omvatten o.a. het uitvoeren van technische inspecties, het opstellen en vertalen van technische documentatie en het uitvoeren van niet-destructief onderzoek

Onder de vlag van Inspecto Visio werken we al jaren voor grote corporates, bijvoorbeeld in de olie- en gasindustrie. Maar steeds vaker kloppen ook bedrijven in het mkb bij ons aan voor hulp. Speciaal voor die mkb’ers hebben we NDO Nederland opgericht.

Werken bij NDO Nederland?

Dat kan! We hebben een goed team, maar we zoeken altijd naar mensen die iets willen toevoegen. Steeds meer MKB-bedrijven zien de meerwaarde in van onafhankelijk niet-destructief onderzoek door NDO Nederland. Dus we hebben jou nodig. Ga jij vol enthousiasme en met 100% inzet bij ons aan de slag?

Ja, ik wil weten welke vacatures er zijn!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Administratief Medewerker (Noord-Nederland)
NDO Trainees (Regio Midden-Nederland)
Branch Manager (regio Rotterdam)
Ervaren NDO-onderzoeker (regio Rotterdam)

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij NDO Nederland? Laat dan je gegevens achter door onderstaand sollicitatieformulier volledig in te vullen.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.

Verlaag reparatiekosten en voorkom te late oplevering

Vraag de gratis checklist aan
Chcecklist