Over ons

NDO Nederland is onderdeel van Inspecto Visio

10+ jaar ervaring

Altijd snel resultaat

Inclusief adviesrapport

ISO 9001:2015 & VCA* gecertificeerd

Minder gedoe, meer zekerheid

Onder de vlag van Inspecto Visio werken we al jaren voor grote corporates, bijvoorbeeld in de olie- en gasindustrie. Maar steeds vaker kloppen ook bedrijven in het mkb bij ons aan voor hulp. Speciaal voor die mkb’ers hebben we NDO Nederland opgericht.

Met NDO Nederland maken we niet-destructieve onderzoeken bereikbaar voor elke mkb’er die zekerheid wil. Die wil voorkomen dat je achteraf tegen gigantische reparatiekosten aanloopt of te laat oplevert, met alle gevolgen van dien.

Bespaar geld, tijd en moeite

Waarom zou je niet-destructief onderzoek laten uitvoeren door NDO Nederland? Omdat we ervoor kunnen zorgen dat je veel geld en tijd bespaart. In de bouw worden de regels niet altijd even goed nageleefd, maar de eisen zijn wel streng. Vaak kun je een beschadiging of defect in een vroeg stadium nog goedkoop en snel repareren. Maar hoe later je het probleem ontdekt, hoe groter de gevolgen. Door regelmatig niet-destructief onderzoek uit te laten voeren, heb je zekerheid over de kwaliteit en ben je geen of minder geld kwijt aan reparaties of vertragingen.

Team NDO Nederland

NDO Nederland Team

Breed aanbod en maatwerk

Om zo veel mogelijk mkb-bedrijven te helpen, hebben we een breed aanbod van niet-destructieve onderzoeken. Hiermee kunnen we je in allerlei situaties helpen. Bijvoorbeeld bij het repareren van bruggen of het bouwen van stalen constructies. Naast onze standaard onderzoeken helpen we je ook graag met maatwerk. Sterker nog: we worden graag uitgedaagd om met oplossingen te komen waar niemand aan heeft gedacht!

Alle niet-destructieve onderzoeken bekijken

Certificaten: de kwaliteit is geborgd

Natuurlijk wil je van ons ook zeker weten dat we kwaliteit leveren. Daar krijg je zekerheid over als je bekijkt welke certificaten we allemaal hebben.

Bekijk onze certificaten

Verlaag reparatiekosten en voorkom te late oplevering

Vraag de gratis checklist aan
Chcecklist