Voor wie

Niet-destructief onderzoek voor het mkb

NDO Nederland maakt niet-destructief onderzoek van de hoogste kwaliteit bereikbaar voor bedrijven in het mkb die met metaal werken.

NDO Nederland is onderdeel van Inspecto Visio. Waar Inspecto Visio vooral voor grote corporates werkt, richt NDO Nederland zich op het mkb. Er zijn een aantal sectoren waar we regelmatig voor werken, maar eigenlijk kunnen we elk bedrijf helpen dat met staal werkt en niet-destructief onderzoek nodig heeft.

Met onze verschillende soorten onderzoek zorgen we er bij veel bedrijven voor dat ze niet tegen hoge reparatiekosten aanlopen en er geen vertraging in de oplevering ontstaat. Je krijgt bij ons ook altijd nauwkeurig advies over eventuele reparaties en hoe je risico’s kunt verminderen.

Bij NDO Nederland denken we altijd met je mee. We bedenken oplossingen voor inspectieproblemen door onze NDT level III-diensten en stellen inspectieprocedures op. We kunnen ook cross-checks uitvoeren op zaken die al zijn onderzocht door andere inspectiebedrijven.

Branches

Machinebouw

Machinebouw

Wat voor machines je ook bouwt, wij kunnen elke lasverbinding, oppervlakte of boutverbinding onderzoeken op problemen. Bijvoorbeeld bij hijsgereedschap: voor en na een load test en tijdens nieuwbouw.

Grond ,weg En Waterbouw

Grond-, weg- & waterbouw

Dankzij ons vele gereedschap op accu kunnen we eenvoudig op locatie langskomen, ook als die locaties moeilijk toegankelijk zijn. We zetten eventueel werkschepen in om veilig vanaf het water te kunnen werken.

Staalbouw En Staalconstructie

Staalbouw & constructie

In de sector staalbouw en constructie is de druk erg hoog. De regels worden dan niet altijd even goed nageleefd, wat soms voor problemen kan zorgen. Met onze niet-destructieve onderzoeken voor mkb’ers in de staal- en utiliteitsbouw helpen we je altijd snel weer op weg.

Voedingsmiddelenindustrie

Voedingsindustrie

Het uitvoeren van niet-destructief onderzoek in de voedingsmiddelenindustrie is een vak apart. Bij NDO Nederland weten we er alles van. Dus hebben we speciaal gereedschap dat schoon en gedesinfecteerd is. Ook hulpmiddelen zoals inkt en andere vloeistoffen zijn anders, zodat je veilig kunt blijven produceren.

Scheepsbouw En Scheepsreparatie

Scheepsbouw & -reparatie

Werk je in de scheepsindustrie, dan heb je te maken met ontzettend strakke deadlines. Om je daarin zo goed mogelijk te helpen, zijn we daarom erg flexibel. Dat betekent onder andere dat we 24/7 bij je langs kunnen komen, ook als je schip niet in een werf of haven ligt. Dat het er vaak ruig aan toe gaat in de scheepsbouw, is ook een feit. Geen probleem, we vinden altijd een goede oplossing om tot het gewenste resultaat te komen.

Olie, Gas En Wind

Olie, gas & wind

In de olie-, gas- en windsector worden ontzettend hoge eisen gesteld aan de veiligheid. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector weten we precies wat je als opdrachtgever van ons eist. Werken onder streng toezicht is voor ons niks bijzonders. Met de ervaring die we hebben met boorplatforms en windmolens, kennen we de locaties die extra aandacht vragen. Hierdoor kunnen we snel en doeltreffend inspecties uitvoeren.

Chemische Industrie

Chemische industrie

Voorkom onnodig uitvallen en stilstaan met preventief onderhoud. Dankzij het analyseren van inspectiedata in verschillende intervallen, ontwikkelen we een gedegen onderhoudsplan voor de lange termijn.

Bekijk alle niet-destructieve onderzoeken

Een ander vraagstuk?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat NDO Nederland jouw partner is voor niet-destructief onderzoek? Neem dan contact op!

Neem contact op

Verlaag reparatiekosten en voorkom te late oplevering

Vraag de gratis checklist aan
Chcecklist