NDO-level II inspecteurs gezocht

Werken bij NDO Nederland

NDO Nederland is op zoek naar NDO-level II inspecteurs

Voor de MKB-staalverwerkende industrie zijn wij op zoek naar een NDO-level II inspecteur. De basis in deze functie ligt bij het uitvoeren van inspecties op klantlocaties. Gedurende het project adviseer je de klant o.b.v. jouw specifieke kennis en de geldende inspectie-procedures. Tijdens een project beoordeel je lasverbindingen van o.a. constructies en halffabricaten.

Wegens de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren full-time “Niet-Destructief Onderzoeker” met een gezonde werkethiek, die zowel zelfstandig als binnen teamverband kan werken. Je bent in het bezit van de technieken visueel (VT), magnetisch (MT) en ultrasoon (UT) op niveau 2 volgens de internationaal geaccepteerde normeringen EN 473 of ISO 9712.

Binnen je takenpakket zal het gehele onderzoekstraject vallen. Van het ontvangen van de opdracht, en het contact leggen met de klant tot het uitvoeren van het onderzoek en het eventueel begeleiden van reparaties tot en met het gedetailleerd rapporteren van je bevindingen. Je komt te werken binnen een professionele sfeer waarbij directheid en collegialiteit kenmerken zijn die wij waarderen.

Profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar inspecteurs voor de omgeving Friesland, Groningen en Drenthe.

  • Mbo werk- en denkniveau of gelijkwaardig in een technische richting, zoals werktuigbouw, bouwkunde of meet- en regeltechniek;
  • Een geldig VCA-certificaat;
  • Bereid zijn om Bosiet, PT, en ET-level 2 te behalen;
  • Beheersing Engels in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Wij bieden een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een professionele organisatie.
  • Wij zorgen voor passende arbeidsvoorwaarden (o.a. auto van de zaak, laptop, mobiele telefoon) en mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
  • Het salaris is marktconform.

About NDO Nederland

NDO Nederland biedt technische diensten, die zekerheid geven over de kwaliteit van goederen, materialen, etc. De activiteiten omvatten o.a. het uitvoeren van technische inspecties, het opstellen en vertalen van technische documentatie en het uitvoeren van non-destructive testing

As part of Inspecto Visio we have been working for big corporates for years now, for instance in the oil and gas industry. Increasingly however, small and medium-sized enterprises have been finding their way to us. Especially for those SMEs we have founded NDO Nederland.

Solliciteer direct!

  • Hidden
  • Max. file size: 1 MB.

Reduce repair costs and avoid late delivery

get a free checklist here
Chcecklist